In het assortiment van speelgoedwinkel Leonietje’s vind je een verscheidenheid aan houten speelgoed in Delft voor kinderen tussen de 1 en 7 jaar. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een uitbreiding voor de kinderkeuken, houten winkel of houten speelgoedkist. De producten zijn afkomstig van bijzondere merken die je niet snel ergens anders vindt. Bovendien testen we de artikelen altijd zelf.

Uiteenlopend assortiment

Van koffiezetapparaten, fruit en andere accessoires van hout voor speelkeukens tot diverse spulletjes voor een speelwinkeltje: bij ons vind je het allemaal. Houten puzzels, houten autootjes, houten kralen voor kettingen en houten spelletjes behoren eveneens tot de mogelijkheden. Al deze artikelen zijn afkomstig van hoogwaardige merken die in de regio nergens anders te vinden zijn. Denk aan Melissa & Doug met producten die de creativiteit stimuleren, Tikiri met mooie details en Small Foot met een groot assortiment aan houten speelgoed. Van het merk Melissa & Doug verkopen wij evengoed verkleedkleding voor kinderen compleet met accessoires, handpoppen en pluchedieren.

Uitproberen in de winkel

Wij hebben met voorbedachten rade gekozen voor houten speelgoed. Enerzijds omdat hout duurzaam is en minder snel kapot gaat en anderzijds vanwege de veiligheid voor kinderen. Dit laatste door het natuurlijke, milieuvriendelijke materiaal en het uitblijven van giftige stoffen. Kom gerust langs met je kleintje in onze winkel. Hier ligt een groot deel van de speeltjes uitgestald, zodat jouw zoon of dochter zelf het speelgoed kan uittesten. De producten hebben wij te allen tijde uitvoerig getest en geselecteerd. Ze voldoen allen aan de gestelde veiligheidsnormen en zijn van een uitstekende kwaliteit. Omdat wij volledig achter onze artikelen staan, durven we u zelfs een passende garantie te geven.

 

Heb je nog vragen aan Leonietje’s uit Delft? Bel naar 06-42552883 of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder.