Algemene voorwaarde

De verkoop- en leveringsvoorwaarden van Leonietje’s gevestigd te Delft en geregistreerd bij de Kamer Van koophandel in Den Haag onder 62623796 en BTW-nummer is: NL 854891857B01 zijn van toepassing op al onze artikelen. 
Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze verkoop- en leveringsvoorwaarden.


Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn in Euro`s inclusief 21 % btw en exclusief verzendkosten.


Bestellen:
Bestellingen worden na ontvangst van betaling op rekeningnr: NL45 KNAB 0255381956 t.a.v Leonietje’s V.O.F., verzonden. Wij streven ernaar om dit binnen 5 werkdagen te doen. Mocht dit niet het geval zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Bij het afhalen van de bestelling kan er gepind en contant betaald worden. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Kijk bij de Openingstijden wanneer wij open zijn.


Annuleren:
Mocht u de bestelling willen annuleren dan kan dat binnen 24 uur, het betaalde bedrag wordt binnen 5 dagen aan u terugbetaald.  Neem hiervoor eerst contact met ons op.


Verzenden:
Uw bestelling wordt met zorg verpakt en verzonden met DHLparcel. 
Het risico van verzending is voor de koper, Leonietjes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies of beschadigen tijdens het transport.
De verzendkosten zijn voor pakketten 2 kg tot 10 kg €5,75 en pakketten van 10 tot 30 kg €12,50.
Voor brievenbuspost hanteer ik een vast bedrag van €3,95 bij een afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm en tot een gewicht van 2 kg. Als de verzending als brievenbuspost verzonden kan worden dan wordt het verschil op uw rekening terug gestort.


Ruilen en retourneren:

Leonietje’s probeert je via de website altijd zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden.


Het ruilen of retourneren van je bestelling is mogelijk. Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling mag je de retour aanmelden en dan heb je 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. leonietje’s hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. 
Kosten van de retourzending zijn voor rekeningen van de klant. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald, worden niet door Leonietje’s geaccepteerd.

In opdracht gemaakte producten/bestellingen kunnen niet retour worden genomen en dienen vooraf te worden betaald.

Kleuren: 
De kleuren van producten kunnen een kleine afwijking hebben met de werkelijkheid. Dit i.v.m. de verschillende schermresoluties van elke computer. 

Foto’s, afbeeldingen en teksten:
Alle foto’s, afbeeldingen en teksten zijn eigendom van Leonietje’s. De foto’s, afbeeldingen en teksten mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden. 

Aan eventuele typefouten kunnen geen rechten worden ontleend.


Klachten:
Eventuele klachten worden in onderling overleg behandeld. U kunt uw klachten sturen naar info@leonietjes.com. 

Aansprakelijkheid:
Leonietje’s kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel. Artikelen dienen onder toezicht van een volwassene gebruikt te worden.


Rechten:
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend en Leonietje’s behoudt zich het recht voor om deze website en haar inhoud te wijzigen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Persoonsgegevens en privacy:
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het bestellen en leveren van onze artikelen en worden nooit aan derden verstrekt.